Van : Nederlands Engels Albanees Arabisch Bulgaars Catalaans Chinees deens duits Ests Fins Frans Gallicisch Grieks Hebreeuws Hindoestaans. De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Maori marathi mongools Nederlands Nepalees noors oekraïens oezbeeks Pashto perzisch pools Portugees Punjabi roemeens Russisch Samoaans. Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen. Sorry, ik ben een nederlandse spreker en dit is gedaan met behulp van google translate. Lid om afbeelding op de draad te plaatsen.

Voor het maken van een bladwijzer naar de website zie onderaan deze pagina. Waarom vertalen op deze website, we hebben deze website geoptimaliseerd voor het vertalen van alle talen. Zinnen vertalen en teksten online vertalen, het is allemaal mogelijk. De echte voordelen zijn deze: geen inlog vereist: U hoeft niet in te loggen en u eerst te registeren voor u gebruik kunt maken van deze gratis vertaling dienst. Geen limiet: Zinnen vertalen zonder limiet, onlangs hebben we een succesvolle test gedaan van een vertaling uit het Nederlands naar de Engelse taal met meer dan 100.000 letters. Volledige geautomatiseerde verwerking: U hoeft alleen de tekst maar in te typen en de vertaling start. Uptodate: Vertaalmachine voldoet aan de laatste grammatica en spelling eisen. Uw mening telt: u kunt op elke pagina reactie geven, veel gebruikers vertellen ons hoe goed ze deze dienst vinden, of geven juist tips!

Nu: de vertaalsite voor gratis vertalen van, nederlands, engels


Vertalen gaat groeit als volgt: u klikt eerst in het rood omrande vierkant. Daar typt u de tekst die u wilt vertalen. De vertaling staat standaard op Nederlands naar Engels ingesteld. Dit kunt u uiteraard veranderen. Van: naar: wil je vertaling online bewaren of delen met vrienden? Klik dan op bookmark onderaan deze pagina. Je wordt aangeraden een snelkoppeling te maken van. Vertaling van Nederlands naar Engels zodat je die gemakkelijk kunt terugvinden.

Nu: de vertaalsite voor gratis vertalen van, nederlands


Als de vogel gealarmeerd is laat hij een snel, diep guk-guk-guk achtig geluid horen. Annemieke stelt haar vraag omdat ik tijdens de lezing een pleidooi hou voor (tijdelijk) trainen met een hartslagmeter. Bekijk, of het nu een snelle hap is of een lange luie lunch, wij hebben keuze genoeg! Belangrijkste: ik voel me er heerlijk en energiek en schoon bij. Bevat calcium dat nodig is voor het behoud van normale botten. Beginnen met Het Vastendieet, beginnen met het Vastendieet is eenvoudig. Bevat magnesium dat bijdraagt aan een normale spierfunctie. Atkins gaat ervan uit dat overgewicht te maken heeft met een storing in de stofwisseling. Als je deze mix toevoegt aan je ontbijt met yoghurt, wat noten en een stuk fruit, bijvoorbeeld een appel, dan mag je daar nog 5 gram vezels bijrekenen.

vertalen van engels in nederlands

Anoniem en goedkoop condooms kopen bij de best gewaardeerde condooms online shop van Nederland. 5 nadelen van het Atkins dieet Nadeel #1: te weinig koolhydraten Het is nooit verstandig om én van drie macronutriënten (koolhydraten, vetten, eiwitten) zo goed als te verbannen. Adres, zwerfkei outdoor travel Centre, jaap Bijzerweg 10 3446 cr woerden Tel: iban nl98ingb handelsregister / kvk btw codenr. Bekijk de sporthorloge aanbieding, beste fiets horloge, een sporthorloge is dé manier om te meten hoe je hebt gepresteerd tijdens het sporten. Beide type vezels hebben hun eigen belangrijke eigenschappen. Beide houden de hele dag je activiteiten bij maar kunnen door verschillende apps nog meer voor je doen dan een activity tracker. Bevat riboflavine dat bijdraagt aan een normale energie-stofwisseling.

2 x D2 en 1 x per week vogels kijken is een goed onderhoudsschema. Atkins dieet (officieel genaamd Atkins Nutritional Approach) is dus een koolhydraatarm dieet, waarbij het vooral gaat om alle voedingsmiddelen met koolhydraten en suikers te vermijden. Angst voor verslikken is dus niet nodig. Audemars piguet kopen koop replica horloges in Nederland, beste replica horloges online winkels. Als de onrust wordt verwijderd kan de ziekte verminderen of verdwijnen. Ben bezig sinds begin augustus, ben nu al tien kilo kwijt en maar liefst zes cm van mijn tailleomvang en twee centimeter rond mijn hals. Betrouwbaar kopen Bij het online kopen is betrouwbaarheid, snelheid en uiteraard de beste prijs belangrijk.

Vertalen, nederlands, engels - vertaling van, nederlands naar, engels


Nederlands Engels vertaler - de meest geavanceerde online vertaler tussen het Nede rlands en elke taal, die zowel online als offline. Online nederlands Engels vertaler - vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina. Press ctrld to add to favorites. Bij deze horloge heb ik gemengde gevoelens. Bekijk, ga voor een van de vele koolhydraatarme diner recepten en producten van Atkins. Als uw dokter een speciaal dieet heeft voorgeschreven, laat het ons dan weten we kijken dan of we kunnen zorgen voor wat u nodig heeft.

Atkins quick Start boek met alle basis informatie over Atkins Low Carb. Als je die leeg drinkt voordat je gaat lunchen en hem dan weer vult en leegdrinkt voor het einde van de dag, heb je je twee liter water voor die dag al binnen. Alleen als het nest weg is bouwen ze een nieuwe. Activiteiten trackers worden vaak gebruikt om te zien hoe actief je bent geweest op een dag een of je voldoende hebt bewogen. Begin de dag met een koolhydraatarm ontbijt met de overheerlijke koolhydraatarme ontbijt recepten en producten van Atkins! Bij alle aardappelrecepten zie je precies hoeveel tijd je nodig hebt en welke handelingen je al voor kunt bereiden. Als je klikt op mail a friend dan kunt u het hen doorgeven en zo kunnen zij ook leuke dingen gaan bestellen. Andere bekende activiteiten trackers zijn die van Fitbit. Als andere mannetjes te dicht bij het nest komen verdedigt het mannetje zijn nest wat gepaard gaat met machtsvertoning en soms zelfs vechten.

Vertalen nederlands engels.1 apk by renteria details

Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Gratis vertaalsite voor vertalen van en naar het engels, spaans, duits, frans, ita liaans en meer. NL: deze moeten in het Engels zijn opgesteld EN: These should be in English; NL: o ok wordt er Engels en Spaans gesproken EN: English and Spanish are also common; NL: ik spreek engels EN: I speak english; NL: Of in het Lantz sche park. Voer een woord in het Engels in om naar een vertali ng in het Nederlands te zoeken. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels n oemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. Ga ervaringen voor al uw professionele vertalingen naar verta. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven.

vertalen van engels in nederlands

Engels, nederlands, online vertaalmachine

De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina s onmiddellijk v ertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze v ertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. Gratis vertaalwoordenboek nederlands - engels. Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met én druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren?

Probeer slank een link naar een ander type bestand.

Engels, nederland

Nederlands, engels, frans, taal herkennen, taal nederlands, engels, frans, (traditioneel)Chinees maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept.

Vertalen van engels in nederlands
Rated 4/5 based on 836 reviews