Amethist bij waterzucht, amethist bij dronkenschap, amethist bij blaren en brandwonden. Amethist bij reumatische kwalen, amethist bij overspannenheid, citrien. Achtergrond van de citrien, kleur van de citrien, gebruik van de citrien. Citrien bij zenuwbeschadiging Citrien bij spijsverteringsstoornissen Ontgifting Citrien bij leverkwaal Citrien bij suikerziekte en overgewicht Citrien bij onzekerheid en depressie citrien en de aura rookkwarts Ontstaan van rookkwarts Bereiding van rookkwarts rookkwarts bij infecties rookkwarts bij spanningen rookkwarts bij spataderen rookkwarts bij kanker rookkwarts bij. Je kunt kiezen tussen een gratis proefles die je via internet op je computer kunt downloaden of de toezending van een gedrukte les waarvoor we je wel kosten in rekening moeten brengen. Om een proefles te kunnen lezen dient je computer het programma Acrobat reader te bevatten.

gal en lever reinigingskuur en reiniging met bergkristalpunten, de spirituele boodschap van bergkristal. Amethist, amethist en de seizoenen, amethist bij hoofdpijn en migraine, amethist bij huidonreinheid. Amethist bij bloedziekte, amethist bij kleurenblindheid, amethist bij slapeloosheid.

Daarbij maak je gebruik van de energetische differentiaal diagnose (edd een wijze van diagnosticeren die specifiek gericht is op de toepassing van edelstenen als genezend medium. Je maakt niet alleen kennis met de indicaties waarbij edelsteentherapie toegepast kan worden, maar ook met de contra-indicaties, dus de gevallen waarin bepaalde edelstenen en mineralen niet gebruikt dienen te worden. Aan het eind van de cursus wordt ook aandacht besteed aan bepaalde edelstenen die niet uitgebreid behandeld zijn, maar wel kunnen worden toegepast. In deze cursus komen de karakteristieken en gebruiksmogelijkheden van de volgende mineralen, edelstenen en organische materialen, alsmede metalen aan de orde: amazoniet, amethist, apatiet, aquamarijn, barnsteen, bergkristal, bloedkoraal, chalcedoon, chrysokolla, chrysopraas, citrien, diamant, fluoriet, goud, granaat, heliotroop, hematiet, jade, jaspis, labradoriet, lapis lazuli, maansteen, malachiet. Deze onderwerpen komen aan bod, de karakteristieken en gebruiksmogelijkheden van de diverse mineralen, edelstenen en organische materialen, alsmede metalen. Het studeren leggen en benoemen van energetische verbanden tussen (edel)stenen, organen en orgaansystemen, energetische differentiaal diagnose (edd contra-indicaties, verfijning van de therapievorm en het zelfstandig opstellen van simpele en complexe behandelplannen. Wil je meer informatie of een studieadvies? In de basiscursus Werken met Edelsteentherapie worden de volgende onderwerpen behandeld: Inleiding, de praktijkruimte, het cliëntendossier, therapiestenen, reiniging van de stenen. Reiniging van jezelf, kennismaken met je steen, werkingsgebieden. Frequentie, kleur, chemie van de steen, bergkristal.

gal en lever reinigingskuur

Lever Gal reinigingskuur lever Gal reiniging


Omschrijving, edelstenen -ook wel genoemd kristallen of mineralen- worden al eeuwenlang als geneeskrachtig medium toegepast. Ze bezitten in veel gevallen een grote kracht, te wijten aan hun eeuwenlange ontstaansgeschiedenis. Edelstenen en hun geneeskrachtige werking zijn vaak het resultaat van prijs gecompliceerde chemische reacties, de druk waaronder een steen heeft gestaan en de inwerking van diverse natuurlijke invloeden. Mede dankzij kopen de variëteit aan mineralen biedt edelsteentherapie talrijke mogelijkheden om een groot aantal aandoeningen te behandelen, zowel op psychisch als lichamelijk gebied. In twaalf lessen leer je tijdens deze cursus hoe je op een verantwoorde wijze edelstenen en een aantal mineralen therapeutisch toe kunt passen. Aan bod komt onder andere de energetische en fijnstoffelijke invloed van mineralen, organische materialen en metalen en hun invloed op de menselijke energievelden. Ook leer je het verband te herkennen tussen edelstenen en de menselijke organen en orgaansystemen. Na het voltooien van deze basiscursus ben je in staat om edelsteentherapie op een verantwoorde wijze en met succes toe te passen. Tijdens je studie leer je onder andere hoe je een uitgebreid behandelplan kunt opstellen en toepassen.

Lever Gal reinigingskuur, lever Gal, reiniging


Appelsap bevat appelzuur, dit verzacht de galstenen. De eerste dag vond ik dit nog wel lekker maar de dagen daarna kreeg ik het met moeite weg, zo zoet. Je kunt er ook voor kiezen zelf verse appel-smoothies te maken. Let op: het zuur uit de appels tast je tandglazuur aan. Spoel eventueel na met water met wat zuiveringszout en poets je tanden niet binnen een uur! Ik was enorm benieuwd of er daadwerkelijk galstenen met mn ontlasting mee zouden komen. Daarom had ik speciaal hiervoor een extra vergiet gekocht waarmee ik deze kon opvangen. Het bitterzout werkt als laxeermiddel en ontspant de galwegen zodat deze verwijden en de galstenen er makkelijker door kunnen.

Dag 1 t/m 5, naast je gewone (gezonde!) voeding en drinken 1 liter appelsap. Dag 6, ontbijt: Zonder vet en zonder zuivelproducten. Wat fruit met wat noten/zaden nemen (weinig noten want deze bevatten vetten). Lunch: gestoomde groenten met een gekookt eitje. Na.00 uur niets meer eten ( eventueel een glas water drinken mag wel).00 uur: 1 glas bitterzout ( 15 gr oplossen in parasiet lauwwarm water).00 uur: 1 glas bitterzout hierna ook geen sap of water meer.00 uur: 100 ml olijfolie met het. Meteen in bed gaan liggen met een warme kruik op de lever (rechtsboven in de buik).

Dag.00 uur: 1 glas bitterzout (zet de wekker, drink uw glas leeg en slaap weer verder).00 uur: 1 glas bitterzout.00 uur: glas appelsap.00 uur: licht ontbijt indien behoefte. Daarna overgaan op gewoon eten, dag 8 t/m 14, rustig aan, gezond eten en extra drinken. Ik vond het minder zwaar dan ik van tevoren had gedacht. Dit is uiteraard voor iedereen verschillend. Goede (mentale) voorbereiding en zorgvuldige uitvoering zijn een absolute pré.

Thuis aan de slag met de ongelooflijke lever

Ik streef altijd naar zo optimaal mogelijk. Dat zit nou eenmaal. Daarom wil ik ook mn lever sterk helemaal schoon hebben. Een schone lever is zoiets als een nieuw leven! Ik vind het leuk dingen uit te proberen maar daarnaast ben ik er een groot voorstander van zelf te ervaren wat ik mijn klanten, in bepaalde gevallen, adviseer. De reinigingskuur (hier zijn variaties op! de kuur duurt 14 dagen.

gal en lever reinigingskuur

Hulda Clark Producten liever gezond

Je kunt daarna alsnog overwegen een lever- en galblaasreiniging te doen om de puntjes op de i te zetten. Ik vind het geweldig om aan mn gezondheid te (blijven) werken. Het geeft mij een kick te ervaren dat dingen vaak velen malen beter kunnen. Mensen nemen (kleine) ongemakken veelal op de koop toe. Dit is zo jammer. In mijn ogen doet men zichzelf hiermee te kort. Ook afvallen ik dacht jaren geleden dat ik gezond was. Totdat ik bepaalde dingen ging uitproberen en erachter kwam dat het beter en later zelfs nog beter kon. Dit gun ik iedereen!

Zelf heb ik jarenlang dagelijks medicatie gebruikt. Dit heeft gegarandeerd mn lever belast. . ik eet en leef behoorlijk zuiver. Ben ook van mening dat het aanpassen van je leefstijl een absolute voorwaarde moet zijn voordat je een dergelijke reinigingskuur in overweging neemt. Je blijven volstoppen met gifstoffen en eens in de zoveel tijd een zuiveringskuur doen is natuurlijk als dweilen terwijl de kraan blijft lopen. Vermijd zoveel mogelijk chemische e-nummers, bespoten harde groenten en fruit, alcohol, koffie, sigaretten en medicamenten (denk hierbij ook aan bijvoorbeeld chemische verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en make-up). Drink voldoende schoon water. Vaak zie je ongemakken en problemen dan al verdwijnen.

Jan Kraak tai-chi-tao - misverstanden over cholesterol

Galblaas- en leverreiniging volgens natuurgenezer Andreas Moritz: Wij leven in een tijd waarin we meer dan ooit worden blootgesteld aan allerlei gifstoffen. . De lever is de grootste chemische fabriek in ons lichaam: hij heeft een sterk ontgiftende werking en hij produceert talloze enzymen, hormonen en andere bio-actieve stoffen. . Door onze, vaak slechte levensstijl, treedt er sludging op in het lichaam, zo ook in de afvoerende galgangen in de lever. Met sludging wordt bedoeld dat er vertraging optreedt door het indikken van gal. Er ontstaan in eerste instantie klonters, later worden het vast-elastische balletjes en vervolgens harde stenen. Normaal wordt er per dag 1 tot 1,5 liter gal door de lever afgegeven naar de darm, bij aanwezigheid van leverstenen kan de galafgifte vergoed teruglopen tot maar 150 ml per dag. Je kunt je wel voorstellen dat het logisch is dat het grootste deel van de werking van de lever verloren gaat als er een (spreekwoordelijke) kurk op de uitgang zit. Door het ontstoppen van de lever, galkanalen en de galblaas zullen triljoenen lichaamscellen in staat zijn: meer zuurstof te ademen weer voldoende hoeveelheden voedingsstoffen te ontvangen efficiënt hun stofwisselingsafvalproducten te elimineren perfecte communicatieve verbindingen te onderhouden met het zenuwstelsel het endocriene systeem en ieder ander. Inhoud van dit artikel, galblaas- en leverreiniging, waarom?

Gal en lever reinigingskuur
Rated 4/5 based on 897 reviews